ZAPP - Traktor Produksjoner og Figurteatret i Nordland

Klikk for stort bildeZAPP presenteres av Traktor Produksjoner i samarbeid med Figurteatret i Nordland. Målgruppe: Voksne (ungdom)

To reparatører i et postapokalyptisk TV-mareritt.


ZAPP fikk stor oppmerksomhet i media allerede ett år før premieren. NRK slo saken opp stort og uttalte at Pompel og Pilt kommer tilbake! Oppslaget utløste en storm av henvendelser fra rettighetshavere og enda mer oppmerksomhet fra media.

Zapp er en satirisk thriller om de to reparatørene Fompel & Filt fra Gople City- stedet Gud husket. Takket være atombomben er det i Gople gode tider for reparasjoner. Men en hensynsløs diktator og en ekstremt veldreid værdame fanger de to reparatørene inn i en brutal maktkamp på liv og død.

Klikk for stort bilde Foto/montasje: Sverre Galgum/ Geir-Ove Andersen Hvis du liker å zappe mellom katastrofefilm, Lost Highway , værmeldinger, Matrix og Pompel & Pilt, så vil du sette pris på ZAPP. Forestillingen henter også inspirasjon fra boken ” Opera Pompel & Pilt” av Arne Bust Mykle. ZAPP passer for alle som liker satire og tør entre et mørke der alt kan skje.
 

 ZAPP er en forestilling med dukker, film og livefremført musikk. Musikk som fremføres live av Johannes Skyberg og Are Simonsen, som sammen med Håvard Lund har komponert musikken til stykket. Dukkespillet står Jan Holden og Knut Alfsen for. Filmsekvensene er lagd av filmskaperen Sverre Galgum. Ide og konsept for forestillingen er ved  Johannes Skyberg og Sverre Galgum i Traktor Produksjoner.

 

Premiere på ZAPP: Fredag 7. februar 2014 på Figurteatret i Nordland, Stamsund.

Se turnelisten.

Medvirkende:

På scenen: Jan HOLDEN, Knut ALFSEN, Johannes SKYBERG & Are SIMONSEN
Ide og konsept: Johannes SKYBERG & Sverre GALGUM.
Outside eye: Preben FAYE-SCHJØLL.
Musikk: Håvard LUND, Are SIMONSEN & Johannes SKYBERG.
Film: Sverre GALGUM.
Filmscenografi: Stig ØYEN.
Dukker: Agnes SCHOU.
Turneteknikk: Mads ELLINGSEN.
Figurteatret: Preben FAYE-SCHJØLL, Jan Erik SKARBY, Anne SØRFJELL, Ing Randi JOHANSEN & Geir-Ove ANDERSEN.

 

ZAPP er støttet av Figurteatret i Nordland, Oppland Fylkeskommune, Fond for utøvende kunstnere og Fond for lyd og bilde. 

 

Pressefoto:

Foto kreditering: (Står under hvert foto)
Venstreklikk på et bilde i artikkelen for å se det i større format. Høyreklikk så og velg "lagre bilde som" for å lagre fotoet.

 

 

Klikk for stort bilde Rakel Nystadbakk

Klikk for stort bilde Rakel Nystadbakk

Fant du det du lette etter?