Figurteatret i Nordland (FiN) tilbyr ordninger innen forprosjekt og arbeidsopphold i perioden 1. mars til 25. juni -2021. Tilbudet retter seg mot profesjonelle prosjektskapere innen scenekunst*. Scenekunstnere innenfor det frie feltet, uansett sjanger, kan søke om arbeidsopphold med varighet på to-fire uker.

 

OBS! FiN gjør samtidig oppmerksom på at den ordinære søknadsfristen 15. mars avlyses/utsettes. Dette kan du lese mer om her: Important notice about NVT’s call for co-productions!

  

   
Søknadsfristen 15. mars avlyses/utsettes. 
Application deadline March 15 is cancelled. 

DÉJÀ er inspirert av den prisvinnende grafiske romanen «Here» av Richard McGuire. Handlingen i «DÉJÀ» finner sted på ett og samme sted – i en stue i en leilighet - millioner av år bakover i tid og tusener av år inn i fremtiden.
I februar 2021 kan publikum i Nordland glede seg til å se The Krumples fantastiske forestilling DÉJÀ når den besøker 7 byer mellom Harstad og Mo i Rana. 

Årets siste forprosjekt er ferdig og årets siste gruppe har reist. Nå merker vi det lir mot jul på teatret.

   

Søndag 6. desember kl 16 har du moglegheit til å sjå Bienes historie, i direktestrøym frå Hovudscenen på Det Norske Teatret på Figurteatret i Stamsund!

Og det heilt gratis!

Ta med din kohortvenn og kom! Men hugs påmelding med namn og telefonnr til Figurteatret på epost produsent.fin@nfk.no

1. desember, nedtelling til jul og vi er klare for julekalender!

Fra i dag,1. desember, og helt frem til 24. desember fra kl 15-19 viser vi hver dag en ny episode av Ellinors julefortelling på skjermen vår i foajeen, med lyd ut på fortauet.

 

Lørdag 28. november fra kl 1400 - 1530 sprer vi julestemning på Figurteatret og inviterer til visning av de to første episodene av julekalenderen Ellinors julefortelling i Storsalen.

 

Ta deg en tur til Stamsund til helgen for en hyggelig adventsstund!

Det blir tenning av julegran og julestjerne, åpne butikker, kafeer, spisesteder og kunstutstillinger, kos og kanskje litt julestemning?
Vi har samlet en oversikt over arrangementer her, med diverse tilbud for liten og stor.

Velkommen!

  

I høst fant vi flere ledige perioder i Figurteatrets innomhuskalender og lyste ut en ekstra søknadsrunde for kortere produksjonsperioder her i Stamsund.

 

KONSERTEN MED FOTEFAR FREDAG 6. NOVEMBER ER DESSVERRE AVLYST.

Folkemusikkgruppa Fotefar feirer 15 år med konserter i by og bygd i hele Nord-Norge! Fredag 6. november kl 20 spiller de på Figurteatret.

Fredag 6/11
Konsertstart kl 20

Figurteatret i Nordland, J M J vei 23,
Stamsund.

Bill: 200,-
OBS! KUN 30 PLASSER – HUSK: RESERVER BILLETT:
SEND NAVN OG TLF NR TIL billett.figurteatret@nfk.no

Anbefales for alle
Velkommen!