Det norske bandet MoE spiller kompromissløs støyrock, sammen med den danske saksofonisten Mette Rasmussen. Du får servert en vill blanding av noise, jazz og protestviser. Musikk for de som forakter likegyldighet og snur ryggen til passivitet.

 

 

 

 

De eminente musikerne fra MiN-Ensemblet er på turne, og besøker Figurteatret med sin strykekvartett. Publikum får oppleve musikk fra komponisten Antonín Dvořák, som var kjent for å kombinere elementer fra wienerklassisismen og romantikken. Dvořák fremholdes av mange som en av de betydeligste komponistene av strykekvartetter. Velkommen!

 

 

 

 

Dette var Harstad Tidendes overskrift, som også trillet en sekser på terningen, etter premieren under årets festspill i Harstad. I september reiser Pop-Punk musikalen «Love and the Ocean» ut på turne i Nordland.

 

 

«En helt fantastisk jobb» Lofotposten.
På turne i Nord-Norge i november. Publikum fra Hammerfest i nord til Mo i Rana i sør kan glede seg til å få oppleve dette mesterverket av en forestilling.

 

 

Green Ginger tar med publikum på en fantastisk reise dypt inn i menneskekroppen og menneskesinnet. I samarbeid med Figurteatret og Den Kulturelle Skolesekken i Nordland spilles INTRONAUTS for 17 skoler i Nordland. I tillegg får publikum i Bodø, Leknes, Dverberg og Figurteaterfestivalen i Fossekleiva besøk av det legendariske kompaniet Green Ginger. Se turnelisten her.

 

 

Et økologisk science fiction-teaterstykke. Det norskamerikanske teaterkompaniet Wakka Wakka utforsker menneskets rolle og ville "fornektelsesferd" inn i en noget teoretisk, men allikevel mer og mer sannsynlig, fremtid.

 

 

Figurteatret i Nordland tilbyr profesjonelle scenekunstnere ordninger innenfor samproduksjon, forprosjekt og sommerresidens.

Katrine Strøms kompani Katma startet i november 2018 produksjon av ny forestilling på Figurteatret.
Ritsj er en interaktiv teaterforestilling rettet mot barnehagebarn. Premiere på Festspillene i Nord-Norge i juni 2019.


Havet og Kjærligheten møtes på sengekanten og brer en dyne av musikk, video og tekst over publikum. Lost and Found Productions produserer sin nye produksjon på Figurteatret.  Se premieren på Festspillene i Nord-Norge i juni 2019.

Forfatteren Richard McGuire reiser ens ærend fra New York til Stamsund for å overvære premieren på DÉJÀ av The Krumple og Figurteatret i Nordland.

Fant du det du lette etter?