Heddaprisen for beste barneforestilling gikk til forestillingen Ritsj av KATMA/Katrine Strøm, Figurteatret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

   

Søndag 20. september kommer endelig svaret på hvem som stikker av med prisen og den gjeve Heddastatuetten.

 

Prøvene for Moby Dick, en forestilling av Yngvild Aspeli/Plexus Polaire, er i gang ved Nordland teater. Premieren i Mo i Rana er 9. oktober.

  

UTSIKT er en helt ny forestilling for de minste barna laget av KATMA/Katrine Strøm i samarbeid med Hålogaland teater. Figurteatret er samarbeidspartner for turneen i Nordland.

 

Vår co-produksjon med Het Houten Huis 'Jeg... eh jeg' skulle vært produsert i Stamsund og hatt premiere på Figurteatret i september. På grunn av Corona gjennomføres produksjonen i sin helhet i Nederland, med kunstnerisk veiledning fra Stamsund. Starten på prøvene gikk i begynnelsen av august.

  

 I august har kompaniet Lost and Found productions vært i Stamsund for å jobbe frem en ny forestilling med arbeidstittelen Terror stories.

 

I juli og august var det norskamerikanske kompaniet Wakka Wakka Productions på sommerresidency på Figurteatret i Stamsund og jobbet frem sin nye forestilling.

 ​​​​​​​

Jan Erik Skarby startet på jobb for Figurteatret i Nordland i mai 1995.

I juni 2020 foregikk forprosjekt og prøveperioder på den kommende forestillingen Simplicissimus på Figurteatret i Nordland. 

Anne Silje Kolseth startet i ny jobb som produsent hos Figurteatret 10. august.