Heddaprisen for beste barneforestilling gikk til forestillingen Ritsj av KATMA/Katrine Strøm, Figurteatret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

   

Søndag 20. september kommer endelig svaret på hvem som stikker av med prisen og den gjeve Heddastatuetten.

 

 I august har kompaniet Lost and Found productions vært i Stamsund for å jobbe frem en ny forestilling med arbeidstittelen Terror stories.

 

I juli og august var det norskamerikanske kompaniet Wakka Wakka Productions på sommerresidency på Figurteatret i Stamsund og jobbet frem sin nye forestilling.

 

Jan Erik Skarby startet på jobb for Figurteatret i Nordland i mai 1995.

I juni 2020 foregikk forprosjekt og prøveperioder på den kommende forestillingen Simplicissimus på Figurteatret i Nordland. 

Anne Silje Kolseth startet i ny jobb som produsent hos Figurteatret 10. august.

Figurteatret i Nordland (FiN) tilbyr ordninger innen forprosjekt og arbeidsopphold i perioden 01.09.-11.12.2020. Tilbudet retter seg mot profesjonelle prosjektskapere innen scenekunst*. Scenekunstnere innenfor det frie feltet, uansett sjanger, kan søke om arbeidsopphold med varighet på to-fire uker.

  

 Nysgjerrig på Vigdis Hjorths nye bok? I samarbeid med Meieriet bibliotek strømmer vi denne samtalen mellom Vigdis Hjorth og journalist og forfatter Marte Spurkland. Eksklusiv tilgang, direkteoverført fra Litteraturhuset

  Figurteatret omorganiserer. Les mer om den ledige stillingen her.