Forestillingen streames på Figurteatret i Stamsund torsdag 5. november kl 21 og etterfølges av en samtale med Duda Paiva.

 

Torsdag 5. november kl. 21:00
Bill: Gratis

OBS! KUN 30 PLASSER – HUSK: RESERVER BILLETT:
SEND NAVN OG TLF NR TIL billett.figurteatret@nfk.no

 

 

Vår co-produksjon med Het Houten Huis 'Jeg... eh jeg' skulle vært produsert i Stamsund og hatt premiere på Figurteatret i september. På grunn av Corona gjennomføres produksjonen i sin helhet i Nederland, med kunstnerisk veiledning fra Stamsund. Premiere søndag 18. oktober på De Krakeling i Amsterdam.

  

To uker i oktober var denne flotte gjengen på Figurteatret.

Fra venstre:
Tommy Jansen, Gerd Kaisa Vorren, Camilla Karlsen, Line Tørmoen, Kirsti Ulvestad og Torgeir Vassvik

UTSIKT er en helt ny forestilling for de minste barna laget av KATMA/Katrine Strøm i samarbeid med Hålogaland teater. Figurteatret er samarbeidspartner for turneen i Nordland.

 

Prøvene for Moby Dick, en forestilling av Yngvild Aspeli/Plexus Polaire, er i gang ved Nordland teater. Premieren i Mo i Rana er 9. oktober.

  

Lost and Found productions er tilbake i Stamsund og er klare med en ny produksjon som skal ut til skolene! Her på Figurteatret har de bygget, filmet, testet og finpusset seg frem til ny forestilling. Heldige DKS elever får snart ta del i deres nye univers som via livestrømming og chat gir direktekontakt ut i klasserommene.


 

Heddaprisen for beste barneforestilling gikk til forestillingen Ritsj av KATMA/Katrine Strøm, Figurteatret i Nordland og Festspillene i Nord-Norge.

   

Søndag 20. september kommer endelig svaret på hvem som stikker av med prisen og den gjeve Heddastatuetten.

 

 I august har kompaniet Lost and Found productions vært i Stamsund for å jobbe frem en ny forestilling med arbeidstittelen Terror stories.

 

I juli og august var det norskamerikanske kompaniet Wakka Wakka Productions på sommerresidency på Figurteatret i Stamsund og jobbet frem sin nye forestilling.