(FLYTTET) Jeg.. eh jeg! Premiere 2. september.

Klikk for stort bilde  «Jeg…eh jeg» er en musikalsk, visuell forestilling om indre konflikt og tid. Den spektakulære scenografien består av en leilighet som kan snurres 360 grader rundt – vertikalt! Alt blir bokstavelig talt snudd på hodet i denne ordløse forestillingen.

Grunnet Coronakrisen og innreiseforbudet er produksjonen flyttet i sin helhet til Nederland. Premieren for "Jeg... eh jeg" er også utsatt til oktober 2020. Figurteatret håper på å sende forestillingen på turne i Norge i 2021.

 

Alt fremføres av musikeren og utøveren Martin Franke som er alene på scenen. «Jeg…eh jeg» produseres i samarbeid med Figurteatret i Nordland, bak forestillingen står det nederlandske teaterkompaniet Het Houten Huis, som også produserte forestillingen «Ukjent Land» som på Figurteatret i 2016.

Jeg.. eh jeg!

(Nederlandsk: IK...EH IK)!
Av Het Houten Huis i samarbeid med Figurteatret i Nordland.
Premiere i Stamsund 2. september
2020 (AVLYST pga corona).

Turne i Nederland høsten 2020 og våren 2021.
Turnedatoer i Norge er ikke avklart enda.

 


Dette skriver Het Houten Huis om «Jeg…eh jeg»:


For alle de som noen gang har følt at de er i konflikt med seg selv.


I morges dro jeg hjemmefra til rett tid, men når var kommet av gårde viste det seg at jeg delvis fortsatt lå i sengen. Da jeg kom hjem den kvelden, hadde den versjonen av meg som jeg etterlot hjemme låst meg ute. Gjennom vinduet så jeg ham løpe rundt i huset. Det var et kaos: brev hadde blitt stappet inn i kjøleskapet, fisk svømte blant stueplantene og det skitne tøyet mitt hadde blitt hengt ut for alle å se. Da jeg påpekte dette, benektet han alt og gled raskt inn i maleriet i gangen.
Nå gjemmer jeg meg under sengen. Lampen svinger fram og tilbake, og jeg kan høre klokken tikkende høyere og høyere ...


Les mer om Het Houten Huis her.