MoE – Konsert 3/10

Klikk for stort bilde

 

 

Det norske bandet MoE spiller kompromissløs støyrock, sammen med den danske saksofonisten Mette Rasmussen. Du får servert en vill blanding av noise, jazz og protestviser. Musikk for de som forakter likegyldighet og snur ryggen til passivitet.

MoE er kanskje kjent for Figurteatrets publikum gjennom frontfigur Guro Moe, som har komponert musikken til forestillingene Aske og Chambre Noire, av det Norsk-Franske Teaterkompaniet Plexus Polaire.

Torsdag 3. oktober kl 21:00

(Teaterkafeen åpner kl 20:00)
På Figurteatret i Nordland
J M J vei 23, Stamsund
Inngang kr 150,-
Billettreservasjon: billett.figurteatret@nfk.noMoE og Mette Rasmussen
Mye har skjedd siden MoE og Mette Rasmussen for drøyt et år siden møttes og hadde sitt første samarbeid på Jazzfest i Trondheim. De har allerede rukket å turnert Mexico og Japan sammen, og i tillegg gitt ut en plate som har blitt svært godt mottatt i vide kretser. 

Som en sterk og frisk salsa, så er samarbeidet mellom Rasmussen og MoE basert på ferske ingredienser som slår hardt ut på scovilleskalaen. Her jukses det ikke med produkter fra Santa Maria eller Old El Paso. 

MoE har vært på farten siden 2008 og har nærmest spilt overalt hvor du klarer å oppdrive en stikkontakt. De har samarbeidet med folk som Keiji Haino, Pain Jerk, Lasse Marhaug og Okkyung Lee, og har de siste årene gitt ut flere plater enn discogs klarer å holde styr på.

Mette Rasmussen har blant annet turnert med Godspeed You! Black Emperor, Tashi Dorji, Chris Corsano, og vunnet NTNUs jazzpris. 

Mer info her:

http://www.conradsound.com/moemette-rasmussen/


Se og hør MoE og Mette Rasmussen i denne videoen: