Store Stemme av Geirdis Bjørlo, produsert i samarbeid med Figurteateret i Nordland, har premiere på Figurteateret i Nordland fredag 27.oktober kl. 19:00. Og skal direkte ut på en omfattende turne i Den Kulturelle skolesekken i Nordland.

Pickled Image besøker Bodø! Spitting Image karikerte statsledere på åttitallet med burleske dukker og masker. Den britiske gruppen Pickled Image, som er alet opp av gjengen bak Spitting Image, er nå på turne i Nordland. Turneen avsluttes med forestilling i Bodø kulturhus fredag 24. november.

Teatret kan se tilbake på et begivenhetsrikt år med produksjoner som "BustePer", "Kjøttbeinmysteriet", "Houdinis Suitcase" og "Store Stemme" og rekordhøyt besøkstall. I alt så 10.120 publikummere i Nordland en FIN-produsert forestilling i 2006 og 41 av 44 kommuner i Nordland fikk besøk av en FIN forestilling.
Les mer om Store Stemme av Geirdis Bjørlo, produsert i samarbeid med Figurteateret i Nordland og den omfattende turneen i Den Kulturelle skolesekken i Nordland. SE OGSÅ SKOLEMATRIELLET HER
Et av Norges fremste kammer ensembler, MiNensemblet og den internasjonalt anerkjente Arvid Engegård holder konsert på Figurteateret søndag 12. november. Opplev frisk og virtuos musikk av Mozart og Beethoven fremført live av MiNensemblet. I baren på Figurteateret i Nordland kan man også nyte ”et glass” i Vestvågøys eneste Teatercafe.
Les intervju med Pickled Image. Om Houdinis Suitcase. Om kunsten å lage dukketeater.
Pickled Image holdt 4.-8. september workshop med elevene på mellomtrinnet på Valberg skole.
Premierer, workshops, turneer, forprosjekter og prosjektutviklingsseminar. Figurteateret går en travel høst i møte.
Det norske kunstnerkollektivet Verdensteatret mottok den prestisjetunge New York Dance and Performance Award, den såkallte "Bessie-prisen", i kategorien Performance Installation and New Media. Dette er første gang at prisen er blitt gitt til et nordisk kompani.
Den største menneskejakten i Vestterritoriets historie, blir iscenesatt av regissøren og forfatteren Geirdis Bjørlo i samarbeid med Figurteateret i Nordland.