Europas mest etterspurte figurteatergrupper holder workshop på Norsk Skuespillersenter.
Mandag 12. februar ble brukt til å lage hoder av puter i foskjellige former og farger. Se bilder arbeidet her:
I jubileumsåret 2006 ble FIN-produserte produksjoner spilt 254 ganger og sett av 21700 publikummere! Dette er publikumsrekord! 41 kommuner i Nordland fikk besøk av FIN.
Figurteateret i Nordland formidler kreativt input til teaterinteresserte skoleelever i Vågan. I forbindelse med sitt gjestespill i Nordland besøker den tyske soloartisten Ulrike Quade Svolvær barne og ungdomsksole i Vågan kommune.
Alt utsolgt! Det er god steming i København etter at den første Copenhagen Puppet Festival gikk av stabelen.

Figurteateret i Nordland presenterer i samarbeid med Nordland Teater den tyske soloartisten Ulrike Quade på Vinterlysfestivalen som arrangeres i Mo i Rana 7.-11. februar.

Lysdesigner Jan Erik Skarby fra Figurteateret i Nordland er produksjonsteknisk rådgiver for nystartete Copenhagen Puppet Festival som går av stabelen 7. – 11. februar.

19.-21. februar deltok prosjektledere fra Norge, Sverige og Nederland på ett tre dagers prosjektutviklingsseminar ved Figurteateret i Stamsund. Veilederne Titus Muizelaar og Ulrike Quade gav alle deltagerne muligheten til å tenke gjennom sine prosjekter på nye måter.
Prøvene er i gang! Hjernevaskingen nærmer seg. Premieren holdes i Stamsund 29. mai i år. Se bilder fra prøvene lenger ned i artikkelen.
Fredag 27. april har Figurteateret gleden av å invitere til en helt spesiell konsert med Ellen Ugelvik på klaver, og Espen Dekko med figurteater! I baren på Figurteateret i Nordland kan man også nyte ”et glass” i Vestvågøys eneste Teatercafe.