Den ekslusive opplevelseslabyrinten er allerede spilt 100 ganger i Nordland og festspillene i Harstad og Bergen. Vidunderkammer spiller i løpet av januar hele 35 forestillinger i den kulturelle skolesekken i Troms.
MiN-ensemblets populære konsert-serie Mest Mozart gjester igjen FiN Scene. Den 11. februar får dere servert et spennende program som bland annet inneholder Strauss, Mozart og litt Ole BullsHits.
Hamsun og crazy-komikk er noe av det internasjonalt anerkjente teaterskapere, som Jo Strømgren, Ulrike Quade, Pickled Image og Paolo Nani, samarbeider med Figurteateret om i sine nye produksjoner i 2009.
Frist for søknader om co-produksjon: 15. Mars og 15. september. Søknadsrunden gjelder kun prosjekt som vil ha produksjonsstart 1 til 2 år frem i tid.
Forespørsler om visning av forestillinger under teaterfestivalen i Stamsund i 2009 må rettes til Stamsund Internasjonale Teaterfestival
Festivalen i Stamsund var en suksess, arrangemenetet på Figurteateret gikk som smurt og alle gjestene var strålende fornøyd. Ungdomsgruppene leverte imponerende forestillinger på rekke og rad. OPPDATERT med bilder!

Edit(h) reiser på turne i Nordland 10.-24. februar. Turneen avsluttes med tre forestillinger under Vinterlysfestivalen i Mo i Rana.

70 000 mennesker verden over har sett en FiN forestilling i løpet av de to siste årene. I tillegg har Figurteateret besøkt alle de 44 kommunene i Nordland i løpet av 2008.

6.-8. mars går den tredje regionale ungdomsmønstringen av ny dramatikk – Den Unge Scene 2009 - av stabelen på Figurteateret i Nordland, Stamsund. Programmet er klart.

Hunger er en poetisk og burlesk framtidsvisjon skapt av det legendariske figurteaterkompaniet Pickled Image og norske TinkerTing, etter inspirasjon av Knut Hamsuns roman Sult. En forestilling voksne og ungdom, uten ord!