En svært godt besøkt premiere på Radio Exit Live på tirsdag 1/11 fikk pressen til å ta i bruk ord som dundrende suksess, forrykende og nydelig. Les anmeldelsene og se den rykende ferske vidotraileren her. 
Verdenspremiere 1. november i Stamsund.  Den tyske teaterskaperen Ulrike Quade, kjent fra FiN-produksjonen "The Writer" tar med seg sitt ensemble med dansere, sirkusartister og gigantiske dukker og produserer i oktober sin nye forestilling "Radio Exit Live" i samarbeid med Figurteatret.
  

MINensemblet mottok strålende tilbakemeldinger på sin forestilling "Don't beat your wife (every night)" i Mo i Rana, Bodø og Gjøvik. Forestillingen er konsertversjonen av den kritikerroste forestillingen White(Brain)Wash som ensemblet gjorde i 2009 i samarbeid med Paolo Nani Teater og Figurteatret i Nordland. 

Høsten 2011 produserer Figurteatret 2 forestillinger i Stamsund, og markerer i tillegg 20 års virksomhet med visninger i blant annet England og Nederland. Se alle datoene her:

Under tittelen ”Et annerledes syn på livet” gir anmelderen Arthur Duncan for nettavisen Remotegoat 4 av 5 stjerner etter å ha sett premieren på Little Edie av Pickled Image og Figurteatret i Nordland på The Tobacco Factory i Bristol.

For å avrunde Figurteatrets jubileumsår har vi gleden av å presentere Figurteatrets første teatersjef, Knut Alfsen, med sin jazzkonsertforestilling i Figurteatrets teaterpøbb.

Lørdag 26. november arrangeres den tradisjonelle julegateåpningen, i år med premiere på familieforestillingen ”Altfor mange kaniner”, kulturskolens juleverksted og julegrantenning.

 

Vindstille av The Lunatics og Baby Universe av Wakka Wakka spilles i november og desember i Oslo.

Seanse - senter for kunstproduksjon i Volda inviterer til en tverrfaglig workshop og seminar for profesjonelle animatører og figurteaterkunstnere, under tittelen Animasjon og figur i spill og samspill. 
Workshopen avholdes mandag 28.november til og med fredag 2.desember 2011 på Høgskolen i Volda. Søknadsfrist for deltakelse: 6.november 2011.
Forestillingen Store Stemme vises i engelsk versjon for distributører og festivalarrangører fra hele verden under scenic art expo norway i Bergen 31. oktober – 1. november 2011.