Chook & Gek av Melting Point og Figurteatret spilles 25. og 26. desember i St Petersburg Music Hall. Se en trailer fra Chook & Gek her.

 

Prisbelønte Wakka Wakka (USA) kjent for sin overdådige og underholdende Muppet-teater er klar med ny produksjon på Figurteatret!

Lørdag 1. desember arrangeres den tradisjonelle julegrantenningen i Stamsund. Med eventyrstund for barna og kulturskolens juleverksted på Figurteatret.

Figurteatret og Klubben FOT tilbyr deg underholdning på en mørk novemberkveld. 
Hel- akustisk jazz i Figurteatrets intime bar og teater-foajé. VELKOMMEN!

Bakeriet spilles på Black Box Teater som en del av festivalen Showbox. De tre bakerinnene danser i mel og deig tirsdag 27. november.

Familieforestillingen Chook & Gek av Russiske Melting Point og Figurteatret i Nordland er Figurteatrets første co-produksjon med et Russisk kompani. Nå reiser de på turne i Nordland.

Produksjonsselskapet TRAKTOR har på mirakuløst vis fått signatur på rettighetene av MYKLE selv til å lage noe basert på boka ”Opera Pompel og Pilt”. Eksakt hva som skal lages vil TRAKTOR bruke den kommende ukens forprosjekt på Figurteatret til og utforske.

Totalt 110 grupper, i hovedsak fra de nordiske og baltiske land, har søkt om Wilderness-residens hos Figurteatret i Nordland og de øvrige fem Wilderness-partnere fra Hammerfest, Danmark, Finland, Latvia og Island.

Tre dansende bakerinner i Katmas nye barne- og familieforestilling Bakeriet. Premiere på Figurteatret. Spilles fredag 21. og søndag 23. september

Turnestart er på Figurteatret søndag 16. september. Turen går så videre til Vågan, Værøy, Røst, Reine og Dverberg.