Chook & Gek av Melting Point og Figurteatret spilles 25. og 26. desember i St Petersburg Music Hall. Se en trailer fra Chook & Gek her.

 

Prisbelønte Wakka Wakka (USA) kjent for sin overdådige og underholdende Muppet-teater er klar med ny produksjon på Figurteatret!

Lørdag 1. desember arrangeres den tradisjonelle julegrantenningen i Stamsund. Med eventyrstund for barna og kulturskolens juleverksted på Figurteatret.

Figurteatret og Klubben FOT tilbyr deg underholdning på en mørk novemberkveld. 
Hel- akustisk jazz i Figurteatrets intime bar og teater-foajé. VELKOMMEN!

Bakeriet spilles på Black Box Teater som en del av festivalen Showbox. De tre bakerinnene danser i mel og deig tirsdag 27. november.

Familieforestillingen Chook & Gek av Russiske Melting Point og Figurteatret i Nordland er Figurteatrets første co-produksjon med et Russisk kompani. Nå reiser de på turne i Nordland.

Produksjonsselskapet TRAKTOR har på mirakuløst vis fått signatur på rettighetene av MYKLE selv til å lage noe basert på boka ”Opera Pompel og Pilt”. Eksakt hva som skal lages vil TRAKTOR bruke den kommende ukens forprosjekt på Figurteatret til og utforske.

Totalt 110 grupper, i hovedsak fra de nordiske og baltiske land, har søkt om Wilderness-residens hos Figurteatret i Nordland og de øvrige fem Wilderness-partnere fra Hammerfest, Danmark, Finland, Latvia og Island.

Tre dansende bakerinner i Katmas nye barne- og familieforestilling Bakeriet. Premiere på Figurteatret. Spilles fredag 21. og søndag 23. september

Turnestart er på Figurteatret søndag 16. september. Turen går så videre til Vågan, Værøy, Røst, Reine og Dverberg.

Fant du det du lette etter?