Fra 6. til 10. desember spilles The Painter i Norges storstue, selveste Den Norske Opera, i Oslo. Dette er første gang en forestilling fra Figurteatret i Nordland spilles i Operaen.

 

  
 

Bak Stilleben står Kenneth Homstad og Worsøe Produksjoner. Gruppen er sammensatt av aktører fra blant annet Jo Strømgren Kompani, Hålogaland Teater, Trøndelag Teater og Katzenjammer.

 

 

 

 

Lørdag 30. november arrangeres den tradisjonelle julegrantenningen i Stamsund. Med eventyrstund for barna, forestilling for de voksne og kulturskolens juleverksted på Figurteatret. 

GUNNAR IS BACK! Wakka Wakka har etter premieren på SAGA spilt 5 uker i New York, mottatt nominasjoner og priser og blitt hyllet av pressen. Se forestillingen en siste gang i Stamsund før SAGA reiser på turne med Risteatret.

 

 

A workshop designed for professional VISUAL ARTISTS and THEATRE DESIGNERS, and students enrolled on national or international training courses. In Amsterdam 29/10-2/11. 

Wakka Wakka mottok i mai en Drama Desk Award i New York for forestillingen Saga. I oktober og november sender Figurteatret SAGA på turne fra Mo i Rana i Sør til Tromsø i nord.

 


 

Krakkel Spetakkel bor i byen ”Lillested” Et pussig navn på en by, men det er fordi den er så liten. Til tross for dette, at den er liten altså, skjer det store ting i byen. Familieforestilling som passer for barn fra ca 6 til 106 år.

Se energibomben og musikkteaterforestillingen som blåser sjøsprøyten opp på bakerste rad! Forestillingen er nå endelig tilbake i Norge. Figurteatret samarbeider med Skolesekken i Nordland og skolesekken i Møre og Romsdal om høstens turne.


Klubben Fot og Figurteatret presenterer Elephant9! Hartslående Jazzfunk med musikere kjent fra bandene til Jarle BERNHOFT og Terje RYPDAL og fra BIG BANG!

 

To forestillinger fra Figurteatret vises under Bristol Festival of Puppetry i England. Festivalen går fra 30. august til 8. september, og Figurteatret bidrar med både THE PAINTER og VINDSTILLE.