Ukjent Land til Festspillene

Klikk for stort bilde Geir-Ove Andersen Figurteatret bidrar med flere prosjekter til Festspillene i Nord-Norge 2017. Med en familieforestilling, instrumentworkshop for barn, et canadisk-russisk filmprosjekt og som deltakere på seminarene.

Ukjent Land

av Het Houten Huis, Oorkaan og Figurteatret
Onsdag 28. Juni kl. 13:00 og kl. 17:00
På Harstad Kino
Finn billetter/les mer her
Klikk for stort bilde Ilya Lammers
Ukjent land er en morsom og rørende musikkteaterforestilling for hele familien, om å ankomme ufrivillig et annet land. Om etter en lang reise å plante sin koffert i et iset og holkeglatt land, hvor alt er underlig fremmed og hvor språket må læres på nytt.
"En fantastisk forestilling" Lofotposten

Het Houten Huis har i tillegg plassert sitt Vuggesang-skap i nærheten av der Ukjent Land skal spilles. Inne i skapet kan man spille inn en vuggesang som da havner på et interaktivt verdenskart.
Les mer om dette her


Build your own Instrument

Musikerne fra forestillingen Ukjent Land lager underlige og morsomme instrumenter sammen med barn på Festspillene. På slutten av dag to spiller deltakerne en uhøytidelig hentekonsert for familie og andre som vil komme. 
Mandag 26. og Tirsdag 27. Juni
På Harstad Campus UIT
Påmelding/les mer her.


Kino Nordic Project

Under Arctic Arts Summit, i forkant av årets festspill og også under selve festspillene vil det norsk, russisk-canadiske samarbeidsprosjektet Kino Nordic Project vise en videoinstallasjon. Les mer her.

 

Bransjetreff

Figurteatret deltar også på Arctic Arts Summit og Festspillenes Bransjetreff/seminar om Kunstnerisk Kvalitet i Nord.