Premiere på SOLACE i Frankrike!

Klikk for stort bilde Uta Gebert Premieren på Solace av Numen Company spilles i Strasbourg, Frankrike på lørdag 17. mars. Solace kan også ses i Berlin og Stamsund i løpet av våren.

Premieren er altså i Strasbourg, Frankrike i mars 2018, men publikum fikk allerede høsten 2017 se en "preview" i Stamsund. Solace returnerer til Stamsund på teaterfestivalen 29. mai - 2. juni 2018, skal på turne i Nord-Norge på høsten 2018.

Se Solace her:
Lør 17. mars  TJP -  Strasbourg, Frankrike .
Søn 18. mars TJP - Strasbourg, Frankrike .
Fre 6. april Schaubude Berlin, Tyskland
Lør 8. april Schaubude Berlin, Tyskland
Tir 29. mai Stamsund Teaterfestival
Ons 30. mai Stamsund Teaterfestival
Se hele turneruten her


Solace er en ny produksjon av Uta Gebert (Tyskland), samtidskunstner, dukkespiller og kunstnerisk leder av Numen Company. Solace er produsert i samarbeid med Figurteatret i Nordland.

Solace
Trøst, lindring og beskyttelse er temaer i Solace, fortalt gjennom det unike forholdet mellom et barn og underlige og mystiske karakterer. Tiden smelter sammen i et ørkenlignende landskap, bruddstykker og bilder fra en glemt fortid blusser opp, kun bundet sammen av minner.

I dagens oppsplittete samfunn dominert av isolering, har trøst, beskyttelse og omsorg blitt kontroversielle temaer. Den stumme og ordløse dialogen mellom det levende vesenet og objektet konfronterer oss med vår egen ensomhet.

Les mer om Solace

Klikk for stort bilde Uta Gebert

Fant du det du lette etter?