Katrine Strøms kompani Katma startet i november 2018 produksjon av ny forestilling på Figurteatret.
Ritsj er en interaktiv teaterforestilling rettet mot barnehagebarn. Premiere på Festspillene i Nord-Norge i juni 2019.


Havet og Kjærligheten møtes på sengekanten og brer en dyne av musikk, video og tekst over publikum. Lost and Found Productions produserer sin nye produksjon på Figurteatret.  Se premieren på Festspillene i Nord-Norge i juni 2019.

DÉJÀ er inspirert av den prisvinnende grafiske romanen «Here» av Richard McGuire. Handlingen i «Here» finner sted på ett og samme sted – i en stue i en leilighet - millioner av år bakover i tid og tusener av år inn i fremtiden.

Figurteatret bidrar med tre produksjoner til Stamsund Teaterfestival 2019. Den norsk-franske gruppen The Krumple stiller med premiere på forestillingen DÉJÀ! To nordnorske kompanier spiller sine førpremierer i Stamsund. Katma med førpremiere på sin nye forestilling for barnehagebarn, og Lost and Found Productions med førpremiere på sin hyllest til havet og kjærligheten.

 24-28. juni var det klart for årets UKM-festival og den skulle for første gang bli arrangert i Stjørdal, på Kimen kulturhus og Ole Vig videregående skole.  

 Sammen med Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen skal vi legge til rette for å bygge et kompetent mottakerapparat, når profesjonelle kunst- og kulturaktører kommer til skolene.


En gutt er på jakt etter noen å leke med. En jente som er veldig annerledes enn han dukker opp. Kan det være en havfrue? Bestefaren til gutten har advart ham mot slike, men det er jo tross alt ikke så ofte det dukker opp nye lekekamerater i fjæra.

"Bergtatt" er ei forestilling som formidler marin mytologi til barn.  Forestillinga er en samproduksjon mellom Den kulturelle skolesekken i Nordland, Scene 8, Stormen bibliotek, Nordland Musikkfestuke og Bodø Rhythm Group.

 

 

Vil du jobbe med oss i Stamsund, på Figurteatret, i hjertet av Lofoten?
Stillingen som avdelingsleder er ledig (100%).  Søknadsfrist 24. juni.

 

Vi minner om søknadsfrist for høstsesong 2019.

Fant du det du lette etter?