Vår co-produksjon med Het Houten Huis 'Jeg... eh jeg' skulle vært produsert i Stamsund og hatt premiere på Figurteatret i september. På grunn av Corona gjennomføres produksjonen i sin helhet i Nederland, med kunstnerisk veiledning fra Stamsund. Premiere søndag 18. oktober på De Krakeling i Amsterdam.

  

UTSIKT er en helt ny forestilling for de minste barna laget av KATMA/Katrine Strøm i samarbeid med Hålogaland teater. Figurteatret er samarbeidspartner for turneen i Nordland.

 

 Marked for Musikk er Norges største visningsarena for konserter rettet mot barn og unge. I løpet av tre effektive dager kan arrangører fra kulturhus, festivaler, biblioteker og Den kulturelle skolesekken se, evaluere og finne konserter tilpasset sine unge publikummere.

I år har hele tre produksjoner hvor Scene 8 har hatt en viktig samproduksjonsrolle fått plass på programmet.

Prøvene for Moby Dick, en forestilling av Yngvild Aspeli/Plexus Polaire, er i gang ved Nordland teater. Premieren i Mo i Rana er 9. oktober.

  

Lost and Found productions er tilbake i Stamsund og er klare med en ny produksjon som skal ut til skolene! Her på Figurteatret har de bygget, filmet, testet og finpusset seg frem til ny forestilling. Heldige DKS elever får snart ta del i deres nye univers som via livestrømming og chat gir direktekontakt ut i klasserommene.