Kalenderen skriver april måned, og Scene 8, som er hele Nordlands kulturinstitusjon, skulle egentlig vært på turné rundt omkring i vårt fantastiske fylke. Med relevante og engasjerende produksjoner skulle vi sørget for at store og små fikk ta del i store kulturopplevelser. Slik ble det dessverre ikke. Kulturlivet fikk en brå stopp, og er nå totalt lammet av Koronapandemien. Scene 8 hadde mange spennende produksjoner på gang, som dessverre ikke kom seg over målstreken.

  Figurteatret omorganiserer. Les mer om den ledige stillingen her.

 Et økologisk science fiction-teaterstykke. Det norskamerikanske teaterkompaniet Wakka Wakka utforsker menneskets rolle og ville "fornektelsesferd" inn i en noget teoretisk, men allikevel mer og mer sannsynlig, fremtid.

 

 

 

  – «Magiens mor har gjort det igjen» sa Harstad tidende. I mars 2020 reiser den fantastiske forestillingen for barn i barnehagealder til Finnsnes, Narvik, Bodø og flere til. Se hele turnelisten her.

  

 

12.03.20 kl 16:45 Saken oppdatert etter regjeringens og helsemyndighetenes tiltak etter smittvernloven §4.1.: Forbud mot/stengning av  kulturarrangementer. Forbudet gjelder fram til 26.03.20    [LES MER]

---
Nordland fylkeskommune har besluttet å avlyse alle kulturarrangementer som fylkeskommunen har produksjonsansvar for eller co-produserer fram til påske