Adventsfest i Stamsund lørdag 1. desember

Klikk for stort bilde Jana Julien Tradisjon tro inviteres det til Adventsfest i Stamsund. I år med familievennlige arrangement på dagtid som juleverksted og konsertforestilling, samt utstilling og premiere på ettermiddag og kveld. Alt dette skjer i Stamsund på lørdag 1. desember.
Velkommen til Stamsund.

Lørdag 1. desember i Stamsund
 

Kl. 13:00 JULEVERKSTED med Vestvågøy Kulturskole
På Figurteatret (til 14:45).
Åpen kafé. Gratis inngang.

Kl. 14:45 MYGGEN OG FLUA - Tonje Unstad
Konsertforestilling for hele familien med spellemannsprisvinner Tonje Unstad. På Figurteatret. Gratis inngang.
Les mer lengre ned.

Kl. 16:30: GALLERI 2
Juleutstilling og lansering av 2019-kalenderen.
Les mer.

Kl. 20:00: SCENE LOFOTEN/ DEN UNGE SCENE
Presenterer: "Barn som Leker" av Tron-Petter Aunaas Nilsen.
På Eilertsen & Granados Teater. Premiere! Les mer.


Myggen og Flua:


I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg I kofferten?
Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund. Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser! Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet.
Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata "Mygga og Flua" som mottok Spellemannsprisen I 2012.

Tonje Unstad har det siste tiåret etablert seg som en av våre mest etterspurte visesangere og låtskrivere. Med fem albumutgivelser bak seg, hvorav to barneplater, har hun turnert over hele landet. Med lun humor og god omgang med publikum er hun en artist som ofte ønskes tilbake til konsertscenenene. Unstad har mottatt en rekke priser, blant annet 2 Spellemannspriser, samt den anerkjente Prøysenprisen.

Klikk for stort bilde