DKS Nordland er medarrangør på den første møteplassen for visuell kunst i DKS

Klikk for stort bildeI september arrangeres ØYEPÅ, den første møteplassen for visuell kunst i Den kulturelle skolesekken (DKS). Dette skjer under Lofoten International Art Festival (LIAF)
i Svolvær, i samarbeid med Nordnorsk Kunstnersenter.
ØYEPÅ er en møteplass for alle som jobber med visuell kunst i DKS; produsenter, kunstnere formidlere, fagkoordinatorer, lærere og elever. 
DKS Nordland er medarrangør, bidragsyter og har vært med på å utvikle møteplassen. 

Med ØYEPÅ ønsker vi å skape en arena hvor DKS-ansatte og kunstnere kan diskutere visuell kunst i DKS.
Vi ønsker at diskusjonene skal bidra til refleksjon, øke mangfoldet og skape inspirasjon til nye og gode DKS-produksjoner, og til variert formidling av visuell kunst.
I tillegg til visninger av ferdige produksjoner, blir det mulighet for å oppleve «TestLab» og muntlige presentasjoner av kommende/aktuelle produksjoner. 
Vi inviterer vi til felles lunsjer, og middager.
Vi lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner.

Se [invitasjon], [program], [praktisk info] og [påmelding].
NB! Fristen for påmelding er satt til før sommeren – 20. juni!

Hold av dagene 18.-20. september.

ØYEPÅ foregår i Svolvær, som en del av LIAF  www.liaf.no
Dere inviteres til  å SEPÅ i to spennende dager, i festivalens tredje uke, mens «Kelp Congress» arrangeres . LIAF 2019 har tidevannssonen og «Tidal thinking» som tema, i både konkret og overført betydning.

Arrangør:
Akershus fylkeskommune, Østfold fylkeskommune, Oslo kommune, Nordland fylkeskommune, Nordnorsk kunstnersenter, Nasjonalmuseet og Kulturtanken

Programråd: representanter fra Akershus fylkeskommune, Østfold fylkeskommune, Oslo kommune, Nordland fylkeskommune, Nordnorsk kunstnersenter, har valgt ut hvilke produksjoner som presenteres under ØYEPÅ.
Programmet og presentasjonene er basert på festivalens program samt produksjoner som ulike produsenter og fylker har meldt inn. 

I tillegg har Nasjonalmuseet og Kulturtanken deltatt i styringsgruppen.

Velkommen til ØYEPÅ!