Et spennende program å se frem til i vanskelige tider

Klikk for stort bilde  

Kalenderen skriver april måned, og Scene 8, som er hele Nordlands kulturinstitusjon, skulle egentlig vært på turné rundt omkring i vårt fantastiske fylke. Med relevante og engasjerende produksjoner skulle vi sørget for at store og små fikk ta del i store kulturopplevelser. Slik ble det dessverre ikke. Kulturlivet fikk en brå stopp, og er nå totalt lammet av Koronapandemien. Scene 8 hadde mange spennende produksjoner på gang, som dessverre ikke kom seg over målstreken.

Vi vet at mange av våre samarbeidspartnere sliter i disse koronatider, men vi ønsker å være en bidragsyter til at alle utøvere skal ha arbeid når dette er over. Så mens korona-avlysninger herjer i Kultur-Norge, sitter vi nå hjemme hver for oss og planlegger høst- og vårsesongen 2020/2021 – og vi har heldigvis mye spennende å se frem til. Vi tror på at kultur skaper Nordland og gjør det til et attraktivt fylke å leve i, og nettopp derfor skal Scene 8 fortsette å skape og formidle kunst og kultur av høy kvalitet, også når denne krisen er over.

Du har nå mulighet til å leses alle satningene i hver avdeling, og gir en oversikt over alle de kommende produksjonene, gjennom et felles [PROGRAMHEFTE] (PDF, 9 MB)

Vi vil også presentere et utdrag av programmet med en livesending via våre Facebooksider Onsdag 1.april kl 10:30. Det kommende årets program preges som vanlig av bredde og mangfold, og man finner gode arrangementer for både unge og gamle.  

Vi savner å stå på scenen, og vi savner publikummet vårt, men gleder oss stort til å møtes igjen til høsten. Da skal vi levere som aldri før! Frem til da oppfordrer vi alle til å følge oss i sosiale medier, for enkle digitale kulturtilbud.

[Facebook Scene 8] 

[Facebook Figurteatret i Nordland] 

[Facebook Musikk i Nordland]

[Facebook Den kulturelle skolesekken i Nordland]

[Facebook Sceneinstruktørene i Nordland]

Kontaktpersoner

Rådgiver