MiNensemblets Lunsjkonsertserie - med BIRRI

Klikk for stort bilde Espen Mortensen  

Til denne ukens lunsjkonsert på Det 4.Hjørnet er vi så heldige å få besøk av BIRRI!

Bak artistnavnet Birri står låtskriver og sanger Brita Skare Malvik fra Lofoten. Hun vokste opp som en ivrig lytter til vintage rock'n'roll blant ville fjell og vakre fjorder på Nordvestlandet, og her fant hun både sangen og pennen.

 

Med sin fantastiske stemmeprakt og sin herlige miks av roots, rock, gospel og americana iblanda inspirasjon fra 60 - og 70 - tallet har Birri de siste årene begeistret både publikum og anmeldere. Bl.a. trillet Stavanger Aftenblad en femmer for julesingelen «This Year» og erklærte at «Birri er et navn verd å merke seg», mens debutsingelen «Ten Years» høstet terningkast 6 i Lofotposten samt en solid fjerdeplass i Avisa Nordlands oversikt over de 10 beste nye låtene fra nordnorske artister. Singlene er hentet fra Birris knallsterke debutalbum, som kom ut i oktober i fjor.

 

I dag jobber hun med ny musikk og denne torsdagen byr hun blant annet på flere smakebiter fra det nye albumet, som skal spilles inn nå i høst. Vi ønsker publikum i Narvik varmt velkommen til en herlig lunsjkonsert med Birri på flygel og vokal, i samspill med vår kunstneriske leder Lazar Miletic på bratsj!

 

Gled dere til et helt spesielt møte med en stor stemme i et nært og intimt format!

 

Tid og sted: 

Dato: Torsdag 5.november

Kl: 11.30 - 12.00 

Hvor: Det 4.Hjørnet (Narvik)

 

Påmelding: 

Grunnet smittevern begrenses konserten til maks 50 personer. Påmelding kan gjøres til biblioteket@narvik.kommune.no eller telefon 76912010.

 

Hør Birris musikk her

 

«(...) en særdeles karismatisk og likandes artist. Hun har fin utstråling på scenen og ikke minst en praktfull sangstemme. Fyldig, sjelfull og full av nerve.» Terningkast 5, Vefsn No, 07.07.20

 

«Birri har publikum i sin hule hånd.» Driva, 03.02.20

 

«Langt fra alle artister behersker kombinasjonen av det rå, røffe og samtidig det nedpå og vare like bra som det Birri gjør». Terningkast 5, Lofotposten, 10.11.19