Nyttårsgalla

Klikk for stort bilde 

MiNensemblet markerer starten på det nye året med Nyttårsgalla i Narvik Kulturhus. 

 

- Det blir en vakker og storslått konsert fylt med festlige og sprakende verk. Konserten vil bli en musikalsk reise gjennom Europa og dere vil få høre verker av Puccini, Strauss og andre kjente komponister, forteller produsent Solveig Johnsen.

 

For hva er vel en nyttårskonsert uten valser av Strauss-slekten? Familien Strauss, spesielt Johann Strauss d.y. var valsekonger i Wien i slutten av forrige århundre, med eget orkester som spilte ved festlige og høytidelige anledninger. Wienervalser har dessuten blitt synonymt med nyttårskonsert takket være de tv-sendte konsertene fra Wien. Her har dere sjansen til å få høre de mest kjente wienervalsene spilt live, noe som garantert vil gi nyttårsstemning.  

 

På grunn av koronarestriksjoner spiller vi ikke opp til dans denne kvelden, men det er fullt mulig at det blir vanskelig å sitte i ro. 

 

Den musikalske reisen vil også ta dere videre til operaens Italia. Operaarier hører også til tradisjonen med nyttårskonserter, og MiNensemblet vil spille musikk fra de mest kjente operaene av Puccini. Opera som musikksjanger inneholder mye dramatikk, og musikken vil formidle mye «hjerte og smerte». 

 

Musikk i Nordland og MiNensemblet er kjent for å ha et bredt repertoar. Denne konserten er viet det klassiske repertoaret og blir som man forventer seg av en klassisk nyttårskonsert, festlig musikk og god stemning. Det blir musikk som spraker som fyrverkeri, valser som gir dansefot og operamusikk som forfører. 

 

Så knyt slipset eller sløyfa, ta på deg finstasen, tiaraen og penskoene og kom! Dette blir en sprudlende festkveld med mye spilleglede! 

 

TID OG STED: 

Narvik kulturhus 

Fredag 8. Januar, kl 19:00

Konferansier: Jan Erik Teigen

Pris kr 250,-  Kjøp billetter her