Workshops under fylkesmønstringa 2019

Klikk for stort bildeDe siste årene har vi kjørt ulike workshops som en del av mønstringa.  Dette fortsetter vi med også i 2019. Her finner du ei liste over de workshopene som vi tilbyr.

Bli med på Adde Zetterquist kunstgalleri (kun for kunstdeltakerer)

Her får du høre om kunstnerparet Per Adde og Kajsa Zetterquist, se malerier, tegninger og grafikk, i et helt spesielt kunstgalleri.  Du får også en runde på Nasjonalparksenteret.  Ellers vil kunstner/formidler Bjørnar Meisler ha med egne tegninger, både illustrasjoner og grafikk.

Det blir også satt av tid  å lage et penal i reinskinn, og ei lita skissebok med perm i et resirkulert materiale bestående av ei blanding av skinn og rågummi.

Låtskriving med Bendik aka Silje Halstensen

Sterke kontraster har alltid vært en del av Bendiks univers. Det er en jente med en gutts navn. Det er såre tekster i mektig innpakning. Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester. Siden Bendik, eller Silje Halstensen (bildet over) som hun egentlig heter, for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun gitt ut flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter.
Silje inviterer deg inn i hennes låtskrivingsunivers med mål om at du skal få prøve å skrive egne låter som også kan framføres under lunsjkonsertene i løpet av UKM-helga på Rognan.
NB! Det blir to workshops i løpet av lørdagen. Vi setter deg opp når det passer i forhold til dine andre gjøremål.

Konferansierworkshop 

Åpen workshop for alle som ønsker, men påmeldte konferansierer har førsterett til deltakelse.
Målet for workshopen er å bli trygg i rollen som konferansier og programleder. Hva er lurt å tenke på som konferansier? Hva bør man ikke gjøre på en scene? Vi snakker om hvordan vår framtreden på scenen oppleves og tolkes av publikum. Videre gjør vi noen øvelser for å varme opp, være avslappet men samtidig fokusert, og for å improvisere om situasjonen krever det.
Workshopledere blir Ida Hevrøy og Steinar Pleim Johansen fra DKS Nordland

PÅMELDINGSFRIST: 27. mars 2019

 

[PÅMELDING OG LES MER]